Små grupper

3 forskellige grupper - oprettes efter behov.

Gruppe for personlig udvikling

Her er en enestående chance for at lære dig selv bedre at kende i en lille gruppe.
Du får mulighed for at folde dig ud, og undersøge hvem du er, hvad du føler, tænker, mærker, sanser og drømmer om.
Vi er i vores oprindelse alle smukke væsner, men vi har nogle gange mistet forbindelsen til vores inderste på vejen igennem vores liv. Vi kan leve et liv, hvor vi føler os ved siden af os selv, uden helt at vide hvorfor. Vi kan måske bare mærke, at der er noget galt. Dårligt selvværd, manglende nærvær, angst, usikkerhed, tvivl, tungsind og træthed kommer til at fylde for meget. I gruppen er det muligt - nænsomt og i dit eget tempo - at få bedre forbindelse til dit inderste væsen og dine ressourcer. Det giver fornyet livsmod og glæde ved, at være den du er. Det ved jeg både fra mig selv og andre.
Din krop er dit anker. Gennem øget opmærksomhed og kontakt til kropslige sansninger, kan du blive bedre til at navigere i dit liv. Derfor er bevægelse og kropslige øvelser en del af måden, som vi arbejder på i denne gruppe. Der vil også være fantasirejser, og vi vil bevæge os ind i det kreative felt ved at male og skrive.
I gruppen kan du øve dig i at dele dit indre med de andre. I får mulighed for at give hinanden respons og at spejle jer i hinanden. Jeg hjælper jer igennem hele processen, og du vil opdage, at du ikke er alene om dine følelser.
Jeg glæder mig til at være sammen med dig.

Antal deltagere: 4 personer
Tid: 4 lørdage fra kl 10-16
Sted: Ålekistevej 72, 4th, 2720 Vanløse
Pris: 1100 kr pr gang.
Tilmelding på tlf: 40279484 eller mail: karen@karenholm.dk
Tilmeldingen er bindende for alle 4 gange.
Materialer er inkluderet i prisen. Tag behageligt tøj på, som du også kan male i.
Der bliver serveret kaffe/the, frugt og chokolade.
Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål.

 

 

 

Intuitiv maling – en kreativ vej til selvudvikling

Har du lyst til at male billeder fra din indre verden? Det kræver ikke særlige tegnefærdigheder, men nysgerrighed og åbenhed overfor dit indre liv. Det er en fri maleproces – en overgivelse, hvor du kan fordybe dig i farvernes og formernes forunderlige univers.
Har du f.eks. problemer med for meget kontrol og fastlåsthed i dit liv, er det både en kreativ, legende og meget konkret måde, hvor du kan arbejde med at åbne op og give slip. Det er både et livfuldt og udfordrende arbejde, der kan udvide din opfattelse af dig selv, og hvad du indeholder. Det booster din kreativitet, og giver dig større indsigt i, hvem du er.
Din maleproces tager udgangspunkt i det, der lige rør sig i dig.
Gruppens samlende energi er med til at danne ramme for processen, og det er et godt rum for din individuelle proces. Jeg vil støtte og vejlede individuelt undervejs både på det praktiske og følelsesmæssige plan. I løbet af dagen vil der være mulighed for refleksion i gruppen, hvor I deler jeres indre og ydre processer, og her I har mulighed for at give og få respons fra hinanden.

Vi maler på papir med acryl maling. Materialer er inkluderet i prisen.
Medbring praktisk tøj.

Antal deltagere: 4 personer
Tid: Lørdage kl 10-16
Sted: Ålekistevej 72, 4th, 2720 Vanløse
Pris: 1100 kr
Tilmelding på telefon: 40279484 eller mail:karen@karenholm.dk
Der bliver serveret kaffe/the, frugt og chokolade.
Tilmelding er bindende.
Du er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.
Jeg glæder mig til at være sammen med dig.

 

 

 

 Tegn din personlige mandala.

”Det du viser opmærksomhed vokser”.  Har du lyst til at få fokus på dine styrker, ressourcer og essensen af hvem du er? Med udgangspunkt i ”mandalaen” vil vi arbejde kreativt med at blive mere bevidste om dette, og derigennem få bedre kontakt til det.
Mandalaen er et af de ældste religiøse symboler. Det oversættes almindeligvis som ”hellig cirkel”. Mandala komme af sanskrit for essens og beholder. Det kan tolkes som en beholder, der indeholder essensen.
Vi låner denne betydning fra buddhismen, når I bevæger jer ud på hver jeres personlige rejse ind til jeres egen essens.
Gennem guidede fantasirejser finder du frem til de billeder, symboler og eventuelt tekst, (et eventyr, en sang, et digt) der kendetegner dig, dit liv og dine drømme.
Med afsæt i alt det du finder ind til, tegner du din helt personlige mandala - et dybtfølt og kærligt ønske for dig selv og dit liv. Det er et personligt arbejde, hvor det at arbejde i en gruppe, har en samlende energi, som understøtter din individuelle proces.
Til slut får du mulighed for at foretage en meditativ vandring og gå på opdagelse i det univers, som din mandala symbolsk repræsenterer.
Mandalaen er et smukt, personligt symbol, som du kan tage med dig hjem og hænge op.
Det kræver ikke særlige tegneevner at deltage i denne gruppe.
Tag behageligt tøj på. Materialer er inkluderet i prisen.

Antal deltagere: 4 personer
Tid: lørdage kl 10-16
Sted: Ålekistevej 72, 4th, 2720 Vanløse
Pris: 1100 kr pr gang.
Tilmelding på tlf 40279484 eller mail:karen@karenholm.dk
Der bliver serveret kaffe/the, frugt og chokolade.

Du er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.
Jeg glæder mig til at være sammen med dig.