Klientudtalelser

Fra angst og fortvivlelse til mindre angst og bedre livskvalitet.
Jeg kom for at få hjælp til at slippe fri af angst. Jeg voksede op med en psykisk syg mor, og en psykisk fraværende far. Jeg er tidligere misbruger. Periodisk har jeg lidt meget af angst og depression. Jeg havde prøvet både medicin og terapi, før jeg fik anbefalet Karen.
Jeg var i et dysfunktionelt parforhold, og var af den grund så langt nede, at jeg havde mistet troen på at komme af med angsten.
Karens rolige facon og metode med at lade terapien gå i mit tempo, hjalp mig gradvist til at mærke hvad livskvalitet er for mig, og til at kunne sætte mine grænser. Angsten er ikke helt væk, men den styrer mig slet ikke som før.
Det har været en meget svær proces for mig, men Karens tålmodighed er stor, og jeg har følt mig i trygge hænder.
Søren 45 år

 

Fra krise til ro, tryghed og glæde
Da jeg begyndte hos Karen, havde jeg været i krisetilstand i flere år ovenpå min skilsmisse og to dødsfald i min nærmeste familie. Jeg var hektisk og panisk og desperat. Med Karens hjælp fik jeg genoprettet kontakten til mig selv og kom dybere ned i de gamle traumer, som havde hæmmet mig gennem hele mit liv. Kropsbehandlingen var en helt afgørende indgang for mig, og Karens indlevelse og kærlige forståelse blev min adgang til de følelser, jeg havde skjult fra mig selv. Mit forløb hos Karen har givet mig ro, så jeg bedre kan forholde mig til mig selv og tryghed, så jeg bedre kan forholde mig til andre mennesker. Der er blevet plads til glæde.
Pernille 61 år


Fra afhængighed til selvomsorg og frihed.
”Afhængighedsproblemer i form af stofmisbrug, spiseforstyrrelser og uhensigtsmæssig seksuel adfærd havde plaget mig gennem størstedelen af mit liv.
Allerede første gang jeg mødte Karen fik hun skabt stor tillid og hjalp mig til at forstå mine kerneproblematikker. Hun har haft en evne til at guide mig, fornemmet mine grænser med respekt og tilbudt forskellige tilgange, alt efter hvor jeg har været følelsesmæssigt.
Det har været en spændende rejse, hvor min tvangsmæssige adfærd hele tiden blev mindre og mindre i takt med at jeg blev bedre og bedre til at nære omsorg for mig selv. Jeg er nu i et sundt forhold på 3. år og helt fri af afhængighed.”
Suzanne, 44 år.


Fra stress til accept, glæde og indre styrke
”Jeg stod i en livskrise, som opstod i forbindelse med min mors død. Jeg var sygemeldt med stress og havde symptomer af depression og angst.
Karen har støttet mig på en kærlig og nænsom måde. Jeg har følt mig tryg, set og hørt med hendes altid fulde tilstedeværelse og hendes eminente intuitive evner. Karen har en evne til at høre og sanse mere end de ord jeg siger, så jeg kommer i kontakt med de underliggende følelser, der er på spil.
Jeg er kommet i kontakt med mine dybeste følelsesmæssige lag/indre barn, glæde og indre styrke. Jeg har nu fået en forståelse og en dybere accept af mine reaktionsmønstre.
Karens bindevævsbehandling er en fantastisk effektiv måde at komme i bedre kontakt med kroppen og hvad der ligger af informationer i den. Det har givet mig ro og jordforbindelse.”
Anette, 52 år.

Du kan kontakte mig for spørgsmål og nærmere aftale på telefon: 40279484 eller mail: karen@karenholm.dk

 

Hanns_spire_illu