Sådan arbejder jeg

Her kan du komme frem med dig selv. I samarbejde med mig kan du undersøge, hvad der sker indeni. Jeg arbejder med samtale, kropslige sansninger, dybe indre følelser (indre barn), indre forestillinger, regulering af nervesystemet samt bindevævs-terapi. 
Jeg har en fin evne for et åbent ”mange sansende” nærvær. Intuitivt følger jeg det der kommer og anvender den form, der passer til dig. Jeg støtter dig i at mærke, acceptere og forstå dig selv, så der kommer forbindelse mellem dine tanker, følelser og sanser.

Jeg har særligt kendskab til
Angst, stress, depression, lavt selvværd og tilbagetrukne eller fraspaltede, skamfulde tilstande

Forskellige former for misbrugsproblematikker

Tilknytningsforstyrrelser og problemer i nære relationer

Chok og traumer, herunder at regulere for høje eller for lave spændingstilstande i dit nervesystem.

 

Karen_Holm_klient_snak2

Karen_Holm_behandling_briks_patient_afslapning